Wedstrijd 2019: 'Maak een zelf-bewegend vervoermiddel'

"Maak een zelf-bewegend vervoermiddel”. Zo luidt de opdracht van de techniekwedstrijd voor de groepen 7 en 8 en brugklassen van scholen uit De Ronde Venen, Nieuwkoop en UIthoorn. TechNet Amstel & Venen heeft voor elke deelnemende klas een prachtige materialendoos samengesteld. Alle gebouwde vervoermiddelen worden tijdens de Techniek Driedaagse door een vakkundige jury beoordeeld. Welke klas gaat er dit jaar met de prijzen vandoor?

foto-techniekwedstrijd-bewegend-voertuig-techniek200046-1.jpg foto-techniekwedstrijd-bewegend-voertuig-techniek210006-1.jpg

Het wedstrijdreglement en de bijbehorende materialendozen worden uitgedeeld tijdens een workshopmiddag voor leerkrachten op woensdag 4 september van 14.30 tot 16.30 uur in het VeenLanden College. (Save the Date!) Tijdens deze workshop ontvangen de leerkrachten tevens praktische tips om met de wedstrijd aan de slag te gaan.

De inschrijving voor de Techniekwedstrijd is gesloten. Inmiddels zijn de leerlingen aan de slag gegaan met de wedstrijd.