Menu

Techniek Innovator

Goed onderwijs in Wetenschap en Techniek blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig. Veel leerkrachten ervaren een uitdaging als het gaat om deze lessen. Om die reden faciliteren TechNet Amstel & Venen, gemeenten De Ronde Venen en Uithoorn en het VeenLanden College een Techniek Innovator. Wij zijn blij met deze mooie ontwikkeling!

Het takenpakket ligt niet volledig vast, maar wordt samengesteld op basis van de behoefte van de deelnemende basisscholen. Goed onderwijs geven in Wetenschap en Techniek is het uitgangspunt. Mogelijke taken zijn: helpen bij het voorbereiden van de technieklessen in de klas, techniekmiddagen faciliteren, voorzien in workshops voor leerkrachten en hulpouders, voorzien van tips voor het integreren van wetenschap- en techniekonderwijs bij andere vakken en ondersteunen in het leggen van de contacten naar technische bedrijven uit de regio.

techniek-330025(1).jpg  techniek-330020-kinderen-met-kraan.jpg   techniek-330030(1).jpg

Heeft u vragen over de inzet en taken van de techniek innovator neem dan contact op met Sonja Groot, telefoon: 06 22 89 99 94 of via e-mail: scholen@technetamstelenvenen.nl